For The Students

Ben jij een student of young professional? En wil jij nuttige werkervaring opdoen en geld verdienen? Van startups tot grote organisaties: stuk voor stuk hebben ze een opdrachten voor jou. Zij plaatsen een opdracht, jij solliciteert.

Hoe en Wat

Kies de opdracht

Zoek een opdracht die bij jouw skills past. Kijk hiervoor in het opdrachtenoverzicht en kies de opdracht(en) die jouw interessant lijken.
Deelname staat open voor studenten, young professionals en startups.

Lees de opdracht

Bekijk voordat je je aanmeld goed naar de beschrijving van de opdracht en organisatie. Het kan zo zijn dat er specifieke eisen worden gesteld. Let ook goed op de tijdsduur van de opdracht en de startdatum, zodat je zeker weet dat deze opdracht in jouw schema past.

Meld je aan

Heb je jouw opdracht gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@studentinopdracht.nl. Wij ontvangen graag van jou jouw naam, studie, waar je goed in bent (jouw skills) en jouw portfolio waarin je ons en de opdrachtgever je kwaliteiten laat zien. Vergeet niet de titel van de opdracht te vermelden!

Selectie

Uit alle aanmeldingen, maken wij een selectie door te kijken wie geschikt zijn voor de opdracht. Behoor jij tot de selectie, dan sturen wij jouw aanmelding door naar de opdrachtgever. De opdrachtgever bepaalt uiteindelijk wie de opdracht gaat uitvoeren.

Afspraken

Voorafgaande aan het uitvoeren van de opdracht is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de opdrachtgever over bijvoorbeeld de eisen, deadline, tussentijdse opleveringen, uitkering van de vergoeding etc.
Zo kunnen misverstanden in de toekomst worden voorkomen.

Vergoedingen

Wanneer jij een opdracht naar tevredenheid van de opdrachtgever hebt afgerond, ontvang je de afgesproken vergoeding van de opdrachtgever. Alle vergoedingen die worden vermeld bij Student in Opdracht, zijn exclusief BTW.

Vragen

Heb je een vraag? Check dan even onze Veelgestelde Vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kunt ons natuurlijk ook altijd even een e-mail sturen. (info@studentinopdracht.nl)

Ben ik in dienst bij Student in Opdracht?

Nee, je bent niet in dienst van Student in Opdracht. Student in Opdracht is slechts een bemiddelaar die studenten en bedrijven samenbrengt. Wel kunnen we als de opdrachtgever dat wil optreden als coach maar we zijn geen werkgever.

Krijg ik betaald door Student in Opdracht?

Nee, je krijgt niet betaald door Student in Opdracht. Afspraken over betalingen worden door de opdrachtgever met jou gemaakt. Student in Opdracht speelt hier geen partij bij.

Kan ik mij voor meerdere opdrachten tegelijkertijd inschrijven?

Ja, dat kan. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk niet de tijd hebt om meerdere opdrachten tegelijkertijd uit te voeren in verband met jouw studie. Word je voor meerdere opdrachten gevraagd maar kom je in tijdnood, laat dat dan ruim voor aanvang van de opdracht weten zodat wij op zoek kunnen gaan naar een andere student.

Waar moet ik aan voldoen om te solliciteren bij Student in Opdracht?

Bij het selecteren van kandidaten voor opdrachten, valideren wij aan de hand van je CV of je nog een student bent, of dat je niet langer dan 3 jaar bent afgestudeerd. Het is natuurlijk mogelijk om jouw CV te vervalsen, maar dat vinden wij niet zo chique.

Kan ik direct solliciteren voor een opdracht, zonder mij te hoeven aanmelden?

Ja je kunt bij Student in Opdracht direct solliciteren, zonder dat je je ergens voor aan hoeft te melden. Het is wel handig om je te registreren, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van opdrachten die bij jou passen! Ook rekenen wij geen kosten voor studenten. Alles is voor jou dus gratis.

Hoe schrijf ik mij uit voor Student in Opdracht?

Je kunt je uitschrijven bij Student in Opdracht door even een e-mail te sturen naar studentinopdracht.nl met daarin als onderwerp ‘AFMELDEN’. Vervolgens verwijderen wij al jouw gegevens uit onze database en melden wij je af voor onze updates.

Veel verschillende opdrachten

We bieden je graag te gekke opdrachten. Deze opdrachten zijn te verdelen in verschillende categorieën. Hieronder zie je wat voor soort vette opdrachten jouw cv kunnen boosten.

Enquêtes & Advies

Geef advies of vul enquêtes in en help bedrijven bij het vormen van toekomstige diensten en producten.

Online Marketing

Maak bedrijven online zichtbaar door zoekmachine optimalisatie (SEO, SEA) en social media campagnes toe te passen.

Visueel Ontwerpen

Grijp je kans om logo’s, huisstijlen en infographics te ontwerpen!

Foto & Video

Fotografeer op evenementen, film promotie video’s of maak een animatievideo.

Bloggen

Beschrijf jouw ervaringen voor interessante bedrijven en geeft tips.

Website Bouwen

Ontwerp en bouw responsive en mobiele websites met het oog op gebruiksvriendelijkheid.

Als je het doet, doe het dan goed

Wij willen onze studenten en young professionals zo goed mogelijk voorbereiden op ‘de grotemensenwereld’. Daarom hebben wij een aantal tips & tricks op een rijtje gezet waarmee jij jezelf in de schijnwerpers zet.

alicia-portret

Wij werken samen toffe organisaties

Boekendeals
Handshake
luchtvaart_community_schiphol

Succesvol afgeronde cases

We scheppen graag op over de projecten waar studenten via Student in Opdracht aan hebben gewerkt. Meld je aan en misschien komt jouw project hier dan ook tussen te staan!

Luchtvaart Inclusief
Dag van de mobiliteit
Robo Parket

Schrijf je in!

Wil je op de hoogte blijven van ons nieuwste vacature aanbod? Schrijf je dan gratis in en ontvang een e-mail wanneer er iets voor jouw tussen zit!