For Your Company

Student in Opdracht brengt bedrijven en studenten samen. Studenten zijn opzoek naar relevante en studiegerelateerde werkervaring, en daar helpen wij ze mee. Bedrijven kunnen bij Student in Opdracht opdrachten plaatsen. Deze opdrachten verspreiden wij via onze online kanalen, waarmee wij duizenden geïnteresseerde studenten bereiken die voor u willen vlammen!

Onze Diensten

Advertentie Pakket

€100 Per Advertentie
 • Advertentie SIO website
 • Advertentie SIO Facebook pagina
 • Advertentie SIO Instagram
 • Bereik >8000 studenten in Nederland

Werving & Selectie Pakket

€250 Per Advertentie
 • Advertentie SIO website
 • Advertentie SIO Facebook en Instagram pagina
 • Bereik >8000 studenten in Nederland
 • Promotie op Facebook en Instagram
 • Benadering SIO database studenten
 • Selectie van aanmeldingen
 • Advies en ondersteuning bij keuze

Hoe en Wat

Kies een pakket

Kies uit één van onze pakketten die wij aanbieden. De pakketten verschillen in diensten die verleend worden en in prijs. Deze informatie staat onder ieder pakket weergegeven.

Vraag onze offerte aan

Na het kiezen van het geschikte pakket, vul je alle gegevens in die gevraagd worden in het offerte formulier. Wij ontvangen graag zoveel mogelijk informatie over de opdracht en het bedrijf, zodat wij een gedetailleerde offerte en advertentie kunnen opstellen. Klik voor een voorbeeld van het ingevulde formulier.

Plaatsing advertentie

Nadat wij de aanvraag via het ingevulde formulier hebben ontvangen, verwerken wij de informatie in een offerte. Deze offerte sturen we zo snel mogelijk weer naar je op. Na het akkoord wordt de advertentie op de website weergegeven en kunnen studenten, young professionals en startups zich aanmelden voor de opdracht.

Selectie

Afhankelijk van het gekozen pakket, maken wij uit alle aanmeldingen een selectie door te kijken wie geschikt zijn voor de opdracht. De lijst met studenten en contactgegevens worden vervolgens naar je toegestuurd. Jij bepaalt uiteindelijk wie de opdracht gaat uitvoeren.

Afspraken

Voorafgaande aan het uitvoeren van de opdracht is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met de student/young professional over bijvoorbeeld de eisen, deadline, tussentijdse opleveringen, uitkering van de vergoeding etc.
Zo kunnen misverstanden in de toekomst worden voorkomen.

Vergoedingen

Wanneer de student/young professional de opdracht naar tevredenheid heeft afgerond, keer je de afgesproken vergoeding uit aan de student. Alle vergoedingen die worden vermeld bij Student in Opdracht, zijn exclusief BTW.

Vragen

Heb je een vraag? Check dan even onze Veelgestelde Vragen pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kunt ons natuurlijk ook altijd even een e-mail sturen. (info@studentinopdracht.nl)

Ben ik als bedrijf de werkgever van de student?

Ja, je bent als opdrachtgever ook de werkgever van de student. Dat betekent dat je de student betaalt en voldoet aan alle andere verplichtingen die een werkgever heeft. Student in Opdracht is slechts bemiddelaar en brengt je samen met een student.

Zijn de studenten op deze website ZZP'er?

Sommige studenten op onze website zijn ZZP’er en andere studenten niet. U kunt bij ons uw voorkeur aangegeven.

Hoe meld ik een opdracht aan?

Via onze pakketten kiezer kun je het gewenste pakket kiezen en een offerte aanvragen. Hier vul je o.a. in om wat voor een opdracht het gaat. Wij zullen naar aanleiding van de aanvraag contact met je opnemen en een offerte sturen.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Dat is afhankelijk van het gewenste pakket. Met het Werving & Selectie Pakket maken wij een selectie van de meest geschikte kandidaten. Je kunt zelf aangeven hoe groot deze selectie moet zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vervolgens kun je zelf beslissen of iedereen uit de selectie wordt uitgenodigd voor een gesprek. Daarnaast is er ook de optie dat wij direct één student selecteren die wij het meest geschikt vinden. Uiteraard is het mogelijk om alle aanmeldingen te bekijken. Je vult dus voor jezelf in hoe de procedure eruit komt te zien.

Wat gebeurd er als ik een student heb gekozen?

Als je een geschikte student hebt gevonden, dan stellen wij de student in kwestie op de hoogte. Vervolgens ontvang je de contactgegevens van de gekozen student en kan de uitvoering van de opdracht in gang gezet worden. Student in Opdracht speelt vanaf dat moment geen partij meer. Als je wilt kunnen we wel fungeren als coach. Gedurende de opdracht zullen wij dan de student volgen en de voortgang in de gaten houden. Dit is een optionele dienst die wij bieden.

Zijn mijn contactgegevens zichtbaar voor bezoekers van de website?

Nee, de contactgegevens van de bedrijven die opdrachten plaatsen, zijn niet zichtbaar voor de studenten en andere bezoekers van de website. Het is daarom ook niet mogelijk voor studenten om direct contact met je te zoeken tussenkomst van Student in Opdracht. Wij gebruiken de contactgegevens alleen om met je in contact te komen.

Veel verschillende opdrachten

We bieden je graag te gekke opdrachten. Deze opdrachten zijn te verdelen in verschillende categorieën. Hieronder zie je wat voor soort vette opdrachten jouw cv kunnen boosten.

Enquêtes & Advies

Geef advies of vul enquêtes in en help bedrijven bij het vormen van toekomstige diensten en producten.

Online Marketing

Maak bedrijven online zichtbaar door zoekmachine optimalisatie (SEO, SEA) en social media campagnes toe te passen.

Visueel Ontwerpen

Grijp je kans om logo’s, huisstijlen en infographics te ontwerpen!

Foto & Video

Fotografeer op evenementen, film promotie video’s of maak een animatievideo.

Bloggen

Beschrijf jouw ervaringen voor interessante bedrijven en geeft tips.

Website Bouwen

Ontwerp en bouw responsive en mobiele websites met het oog op gebruiksvriendelijkheid.

Snel gevonden!

“Met de hulp van Student in Opdracht, vonden wij een enthousiaste student die onze nieuwe website heeft gebouwd!”

– Luchtvaart Community Schiphol

alicia-portret

Succesvol afgeronde cases

We scheppen graag op over de projecten waar studenten via Student in Opdracht aan hebben gewerkt. Plaats een opdracht en misschien komt jouw project hier dan ook tussen te staan!

Luchtvaart Inclusief
Dag van de mobiliteit
Robo Parket

Wij werken samen toffe organisaties

Boekendeals
Handshake
luchtvaart_community_schiphol

Keep us company

Geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je meer vragen over onze werkwijze? Vul het formulier in, en dan nemen wij contact met je op.