What About Us

Student in Opdracht is de link tussen bedrijven en studenten. Op onze website kunnen bedrijven studiegerelateerde opdrachten plaatsen die vervolgens door studenten en young professionals kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier doet de student studiegerelateerde werkervaring op, werkt de student aan zijn of haar netwerk en cv en kan de student bovendien geld verdienen. Het bedrijf krijgt een talentvolle student met een frisse blik ervoor terug en is maatschappelijk verantwoord bezig. Kortom alleen maar winnaars.

#TEAMCAPTAINS

null

Martijn van der Wijck

Founder, IT Manager
null

Ilhame Riyani

Founder, Recruitment Manager

Our Mission

Missie

Student in Opdracht verbindt gemotiveerde en creatieve studenten aan bedrijven zodat de studenten relevante werkervaring kunnen opdoen.

Doelstellingen

Student in Opdracht heeft eigenlijk één doel namelijk zoveel mogelijk verbindingen leggen tussen bedrijven en studenten. Wij willen veel opdrachten kunnen aanbieden en veel studenten aan onze website binden. Op deze manier hopen wij de link te worden naar de toekomst van studenten en bedrijven.

Visie

Student in Opdracht ziet dat studenten en met name pas afgestudeerden het moeilijk hebben in de arbeidsmarkt, wij verwachten dat dit in de toekomst nog steeds een probleem zal zijn. Student in Opdracht wil studenten helpen om studiegerelateerde werkervaring op te doen, waardoor zij meer kansen krijgen op de arbeidsmarkt nu, en in de toekomst. Wij geven bedrijven de mogelijkheid om maatschappelijk verantwoord bezig te zijn, door de studenten de mogelijkheid te geven om zich te ontwikkelen. Student in Opdracht is de link naar jouw toekomst.

Ben ik als bedrijf de werkgever van de student?

Ja, je bent als opdrachtgever ook de werkgever van de student. Dat betekent dat je de student betaalt en voldoet aan alle andere verplichtingen die een werkgever heeft. Student in Opdracht is slechts bemiddelaar en brengt je samen met een student.

Zijn de studenten op deze website ZZP'er?

Sommige studenten op onze website zijn ZZP’er en andere studenten niet. U kunt bij ons uw voorkeur aangegeven.

Hoe meld ik een opdracht aan?

Via onze pakketten kiezer kun je het gewenste pakket kiezen en een offerte aanvragen. Hier vul je o.a. in om wat voor een opdracht het gaat. Wij zullen naar aanleiding van de aanvraag contact met je opnemen en een offerte sturen.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Dat is afhankelijk van het gewenste pakket. Met het Werving & Selectie Pakket maken wij een selectie van de meest geschikte kandidaten. Je kunt zelf aangeven hoe groot deze selectie moet zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Vervolgens kun je zelf beslissen of iedereen uit de selectie wordt uitgenodigd voor een gesprek. Daarnaast is er ook de optie dat wij direct één student selecteren die wij het meest geschikt vinden. Uiteraard is het mogelijk om alle aanmeldingen te bekijken. Je vult dus voor jezelf in hoe de procedure eruit komt te zien.

Wat gebeurd er als ik een student heb gekozen?

Als je een geschikte student hebt gevonden, dan stellen wij de student in kwestie op de hoogte. Vervolgens ontvang je de contactgegevens van de gekozen student en kan de uitvoering van de opdracht in gang gezet worden. Student in Opdracht speelt vanaf dat moment geen partij meer. Als je wilt kunnen we wel fungeren als coach. Gedurende de opdracht zullen wij dan de student volgen en de voortgang in de gaten houden. Dit is een optionele dienst die wij bieden.

Zijn mijn contactgegevens zichtbaar voor bezoekers van de website?

Nee, de contactgegevens van de bedrijven die opdrachten plaatsen, zijn niet zichtbaar voor de studenten en andere bezoekers van de website. Het is daarom ook niet mogelijk voor studenten om direct contact met je te zoeken tussenkomst van Student in Opdracht. Wij gebruiken de contactgegevens alleen om met je in contact te komen.

Ons Verhaal

Student in Opdracht is in 2015 ontstaan uit een Minor Media ondernemerschap aan de Hogeschool van Amsterdam. Wij zien dat het vandaag de dag steeds belangrijker is om veel werkervaring te hebben. Op deze manier ben je interessanter voor de arbeidsmarkt. Vele bedrijven vragen om een minimale werkervaring. Pas afgestudeerden hebben deze werkervaring niet.

Student in Opdracht is daarom ontstaan om ervoor te zorgen dat studenten al tijdens hun studie, relevante werkervaring op doen zodat zij als zij klaar zijn met studeren, beter voorbereid de arbeidsmarkt betreden. Na het succesvol afsluiten van de Minor, zijn wij verder gegaan met Student in Opdracht om nog meer studenten en bedrijven met elkaar te verbinden.

bedrijf-student

Investeer in jong talent!

Wij geloven erin dat studenten een frisse blik hebben en een bedrijf veel extra’s kunnen bieden. Studenten zijn nog creatief en onbeschreven en worden nog niet geleid door de kaders van het bedrijfsleven.

Succesvol afgeronde cases

We scheppen graag op over de projecten waar studenten via Student in Opdracht aan hebben gewerkt. Plaats een opdracht en misschien komt jouw project hier dan ook tussen te staan!

null

null

null

Wij werken samen toffe organisaties

Boekendeals
Handshake
luchtvaart_community_schiphol

Keep us company

Geïnteresseerd in een samenwerking? Of heb je meer vragen over onze werkwijze? Vul het formulier in, en dan nemen wij contact met je op.